Sous44

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
Sous44 Öne Çıkan Resim
Sous44 Dış Mekan
Sous44 Dış Mekan
Sous44 İç Mekan
Sous44 İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Sous44
Rákóczi út 44. Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Sous44 misafirlere Budapeşte (Budapeşte Kent Merkezi) bölgesinde, Blaha Lujza Meydanı yakınında ve Madach Tiyatrosu ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Szechenyi Termali ile 2,2 mi (3,5 km) ve Parlamento Binası ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Sous44 misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x