Omega Guesthouse Budapest

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
Omega Guesthouse Budapest Genel
Omega Guesthouse Budapest Öne Çıkan Resim
Omega Guesthouse Budapest Dış Mekan
Omega Guesthouse Budapest Dış Mekan
Omega Guesthouse Budapest Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Omega Guesthouse Budapest
Rákóczi út 48-50 Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Omega Guesthouse Budapest misafirlere Budapeşte (Budapeşte Kent Merkezi) bölgesinde, Blaha Lujza Meydanı yakınında ve Madach Tiyatrosu ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 2 mi (3,2 km) ve Szechenyi Termali ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Basic
Basic Stüdyo, Küçük Mutfak
Classic
Classic Stüdyo, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x