Somadevi Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Somadevi Residence Genel
Somadevi Residence Genel
Somadevi Residence Genel
Somadevi Residence Genel
Somadevi Residence Öne Çıkan Resim
Image More +80 fotoğraf
Somadevi Residence
City Center, Oknha Oum Chhay Street Mondul II Village, Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Somadevi Residence konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Kraliyet Bahçesi ve Angkor Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,7 km ve Angkor Night Market ile 0,9 km mesafede.

The Champagne Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 64-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Pool View, Free Round Trip Transfers)
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda (Free Round Trip Transfers)
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda (Free Round Trip Transfers)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x