Mekong Angkor Deluxe Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Mekong Angkor Deluxe Hotel Genel
Mekong Angkor Deluxe Hotel Genel
Mekong Angkor Deluxe Hotel Genel
Mekong Angkor Deluxe Hotel Genel
Mekong Angkor Deluxe Hotel Genel
Image More +92 fotoğraf
Mekong Angkor Deluxe Hotel
# 021, Sivutha Blvd, Group I Svay Dangkum Communce Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Mekong Angkor Deluxe Hotel misafirlere Siem Reap (Siem Reap Merkezi) bölgesinde, Angkor Wat ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Eski Pazar Bölgesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 33 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Free pick up)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (Free pick up)
Family
Family Oda, Balkon (Free Pickup)
Süit,
Süit, Balkon (Mekong, Free Pickup)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon (Free Pickup)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x