Somadevi Angkor Premium

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Somadevi Angkor Premium Genel
Somadevi Angkor Premium Genel
Somadevi Angkor Premium Genel
Somadevi Angkor Premium Genel
Somadevi Angkor Premium Genel
Image More +136 fotoğraf
Somadevi Angkor Premium
Sivatha Blvd, Mondol II Village Sangkat Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Somadevi Angkor Premium size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Lucky Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Eski Pazar Bölgesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Somadevi Cafe restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 20 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5651 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda (Premium)
Room
Premium Deluxe Family (Inter-connecting), with balcony
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x