Solo na Bolshom Prospekte

St. Petersburg
Solo na Bolshom Prospekte Öne Çıkan Resim
Solo na Bolshom Prospekte Dış Mekan
Solo na Bolshom Prospekte İç Mekan
Solo na Bolshom Prospekte İç Mekan
Solo na Bolshom Prospekte Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Solo na Bolshom Prospekte
Bolshoy Prospect 51/9 , St. Petersburg

Solo na Bolshom Prospekte konaklamanızda St. Petersburg merkezinde, Peter ve Paul Kalesi ve Summer Bahçesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Voskresenia Khristova Kilisesi ile 3,7 km (2,3 mil) ve Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Superior Oda
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x