Bolshoy 45

St. Petersburg
Bolshoy 45 Öne Çıkan Resim
Bolshoy 45 Dış Mekan
Bolshoy 45 İç Mekan
Bolshoy 45 İç Mekan
Bolshoy 45 İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Bolshoy 45
Bolshoy prospect, 45 , St. Petersburg

St. Petersburg (Petrogradskaya Bölgesi) bölgesindeki Bolshoy 45 misafirlere Planetaryum ve Leningradskiy Hayvanat Bahçesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 2,8 mi (4,5 km) ve St. Petersburg Botanik Bahçesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Dört Kişilik Oda, Ortak Banyo
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Business Oda
Room
Panoramic Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x