Smy Lisboa

Estremadura, Avenidas Novas
Smy Lisboa Genel
Smy Lisboa Genel
Smy Lisboa Genel
Smy Lisboa Genel
Smy Lisboa Genel
Image More +55 fotoğraf
Smy Lisboa
Rua da Artilharia 1, 112 Estremadura, Avenidas Novas

Lizbon (Lisbon Kent Merkezi) bölgesindeki Smy Lisboa misafirlere Edward VII Parkı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Estufa Fria ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lizbon Su Müzesi ile 0,7 km ve El Corte Ingles Mall Alışveriş Merkezi ile 0,9 km mesafede.

Otelin Portekiz mutfağı alanında uzman restoranı UQ misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 105 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Double Rooftop)
Süit
Süit
Süit
Süit (with extrabed)
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed 2 adults and 1 kid)
Süit
Süit (with 2 extrabeds)
Süit
Süit (with 2 extrabeds, 2 adults + 2 kids)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x