Sublime Lisboa

Şehir Merkezi, Avenidas Novas
Sublime Lisboa Öne Çıkan Resim
Sublime Lisboa Dış Mekan
Sublime Lisboa Dış Mekan
Sublime Lisboa İç Mekan
Sublime Lisboa İç Mekan
Image More +79 fotoğraf
Sublime Lisboa
R. Marquês de Subserra 10 Şehir Merkezi, Avenidas Novas

Sublime Lisboa size Lizbon merkezinde, Rossio Meydanı ve Amoreiras Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ticaret Meydanı ile 2,2 mi (3,5 km) ve St George Kalesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Davvero ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Duplo ou Twin Pateo
Quarto
Quarto Duplo ou Twin Lisboa
Suite
Suite Lisboa
Suite
Suite Sublime

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x