Smiling Deluxe Hotel

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Smiling Deluxe Hotel Genel
Smiling Deluxe Hotel Genel
Smiling Deluxe Hotel Genel
Smiling Deluxe Hotel Genel
Smiling Deluxe Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Smiling Deluxe Hotel
National Road 6, Phum Chong Kaosou Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Smiling Deluxe Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Psa Leu Market ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,1 mi (3,4 km) ve Prasat Kravan ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Asya mutfağı seven misafirler için Smiling Cafe' ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 18 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 56 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Triple - Free Airport Pick Up
Room
Deluxe Double or Twin - Free Airport Pick Up
Room
Family Connecting Room - Free Airport Pick Up

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x