Lucky Angkor Hotel & Spa

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Lucky Angkor Hotel & Spa Genel
Lucky Angkor Hotel & Spa Genel
Lucky Angkor Hotel & Spa Genel
Lucky Angkor Hotel & Spa Genel
Lucky Angkor Hotel & Spa Genel
Image More +66 fotoğraf
Lucky Angkor Hotel & Spa
National Road 6, Choung Kaosou Village Sangkat Slorkram Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Lucky Angkor Hotel & Spa misafirlere Siem Reap bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Angkor Wat ve Psa Leu Market ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,2 mi (3,5 km) ve Prasat Kravan ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Doğu Avrupa Mutfağı için Lucky Cafe ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 115 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 1 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1378 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (Airport Pick Up)
Room
Deluxe Pool View - Free Airport Pick Up
Room
Deluxe Family - Connecting Rooms - Free Airport Pick Up
Room
Süit (Airport Pick Up)
Room
Lucky Junior Suite
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x