Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae

Kuzey Tayland, Chiang Mai
Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae Öne Çıkan Resim
Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae Dış Mekan
Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae Kahvaltı
Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae Kahvaltı
Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae
2 Soi2 Kodchasarn Road, Changklan, Muang (Chiang Mai Old City near Thapae Gate) Kuzey Tayland, Chiang Mai

Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae misafirlere Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Tha Phae Kapısı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Chiang Mai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 43 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Studio Mai Double
Room
Studio Mai Twin
Room
Triple Mai
Room
Balcony Mai
Room
Connecting Mai
Room
Connecting Mai with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x