X Kingdom Guest House

Chiang Mai
X Kingdom Guest House Genel
X Kingdom Guest House Genel
X Kingdom Guest House Genel
X Kingdom Guest House Öne Çıkan Resim
X Kingdom Guest House Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
X Kingdom Guest House
29/6-7, Kotchasarn Road, Soi 1 T. Chang Klan , Chiang Mai

X Kingdom Guest House misafirlere Chiang Mai (Chang Moi) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Tha Phae Kapısı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Chiang Mai Üniversitesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
XD2
XD2 6-Bed Mixed Dormitory
Room
Deluxe Oda
Room
XD3 8-Bed Mixed Dormitory
Room
XD4 12-Bed Mixed Dormitory
Room
XD1 6-Bed Mixed Dormitory
Room
XD5 12-Bed Mixed Dormitory

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x