Skymoon Resort

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Baan Tai
Skymoon Resort Öne Çıkan Resim
Skymoon Resort Dış Mekan
Skymoon Resort Dış Mekan
Skymoon Resort Dış Mekan
Skymoon Resort Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Skymoon Resort
130/62 Moo 6, Baantai Koh Samui (ve Çevre Adaları), Baan Tai

Ko Pha-ngan bölgesindeki Skymoon Resort misafirlere plaj yakınında, Haad Leela Plajı ile Haad Rin Nok Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Haad Rin Nai Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Haad Rin İskelesi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Skymoon
Skymoon Suite Ocean View
Room
Skymoon Pool Villa with mountain view

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x