Sea Garden Resort - Haad Rin

Güney Tayland, Baan Tai
Sea Garden Resort - Haad Rin Öne Çıkan Resim
Sea Garden Resort - Haad Rin Dış Mekan
Sea Garden Resort - Haad Rin Dış Mekan
Sea Garden Resort - Haad Rin Dış Mekan
Sea Garden Resort - Haad Rin Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Sea Garden Resort - Haad Rin
137 Moo 6, Haad Rin Güney Tayland, Baan Tai

Sea Garden Resort - Haad Rin misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plaj yakınında, Haad Rin Nok Plajı ile Haad Leela Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Haad Rin Nai Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Haad Rin İskelesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalow
Bungalow
Superior
Superior Tripple Room
Family
Family Bungalow (4 Adults)
Room
Superior Twin Room
Room
Deluxe Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x