Cocohut Beach Resort & Spa

Güney Tayland, Baan Tai
Cocohut Beach Resort & Spa Genel
Cocohut Beach Resort & Spa Genel
Cocohut Beach Resort & Spa Genel
Cocohut Beach Resort & Spa Genel
Cocohut Beach Resort & Spa Genel
Image More +147 fotoğraf
Cocohut Beach Resort & Spa
130/20 Had Rin Nai, Sun set, Leela or Seekantang Beach Moo 6 T. Bantai Güney Tayland, Baan Tai

Cocohut Beach Resort & Spa misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plajda, Haad Leela Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Haad Rin Nok Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Haad Rin Nai Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Haad Rin İskelesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Resort otelin restoranı CocohutVillage Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

The
The Cliff Bungalow
Hillside
Hillside Bungalow
Deluxe
Deluxe Oda
Beachfront
Beachfront Pool Villa
Room
Pool Terrace
Room
Junior Pool Villa
Room
Wooden Bungalow
Room
Family Stüdyo Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x