Sky Beach Aonang

Ao Nang
Sky Beach Aonang Öne Çıkan Resim
Sky Beach Aonang Dış Mekan
Sky Beach Aonang İç Mekan
Sky Beach Aonang Kahvaltı
Sky Beach Aonang Banyo Tipleri
Image More +15 fotoğraf
Sky Beach Aonang
230 moo 3, Khlong Hang Road,Aonang Mueng Aonang Beach Krabi , Ao Nang

Sky Beach Aonang misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Ao Nang Krabi Boks Stadyumu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Khlong Muang Plajı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Sky Beach Aonang misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Double Sea View
Room
Deluxe Double Mountain View
Room
Deluxe Triple Room Mountain View
Room
Deluxe Twin Room with Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x