Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View

Güney Tayland, Ao Nang
Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View Genel
Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View Öne Çıkan Resim
Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View Dış Mekan
Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View Dış Mekan
Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View
233 Soi Thanon Klong Hang, Moo 3 Aonang Sub-district, Muang District Güney Tayland, Ao Nang

Krabi bölgesindeki Andakiri Pool Villa Panoramic Sea View misafirlere dağda, Nopparat Thara Plajı ve McDonald’s, Aonang ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Ao Nang Plajı ile 1,3 km ve Khao Khanap Nam ile 16 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 29 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Pool Villa Sea View
Room
Duplex Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x