Kokotel Krabi Oasis

Güney Tayland, Ao Nang
Kokotel Krabi Oasis Genel
Kokotel Krabi Oasis Genel
Kokotel Krabi Oasis Öne Çıkan Resim
Kokotel Krabi Oasis Dış Mekan
Kokotel Krabi Oasis İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Kokotel Krabi Oasis
230/4-7 Moo 3, T. Aonang Güney Tayland, Ao Nang

Kokotel Krabi Oasis misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Ao Nang Krabi Boks Stadyumu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Nopparat Thara Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Khlong Muang Plajı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Kao Hom, Kokotel Krabi Oasis misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Koko Couple
Room
Koko Family
Room
Koko Family (Triple)
Room
Koko Mate
Room
Koko Party
Room
Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x