Skor Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Skor Boutique Genel
Skor Boutique Genel
Skor Boutique Genel
Skor Boutique Genel
Skor Boutique Genel
Image More +68 fotoğraf
Skor Boutique
0517, Makara Street, Wat Damnak Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Skor Boutique size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Eski Pazar Bölgesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Wat Damnak ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Cafe Lodge ideal; otelin café içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Family Room, Garden View
Room
Junior Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x