Angkor Aurora

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Angkor Aurora Genel
Angkor Aurora Genel
Angkor Aurora Genel
Angkor Aurora Genel
Angkor Aurora Genel
Image More +96 fotoğraf
Angkor Aurora
No. 162, Street 27, Wat Bo Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Angkor Aurora size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Apsara Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Made in Cambodia Market ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak için À Manger ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için 24 saat oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için otobüs durağı servisi istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Deluxe Family Room - 4 Adults
Premier
Premier Deluxe Room
Room
Classic Room King
Room
Deluxe Family Room - 3 Adults
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x