Sites Barranquilla

Caribbean Lowlands, Puerto Colombia
Sites Barranquilla Genel
Sites Barranquilla Genel
Sites Barranquilla Öne Çıkan Resim
Sites Barranquilla Dış Mekan
Sites Barranquilla Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Sites Barranquilla
#24-16 Calle 1A Caribbean Lowlands, Puerto Colombia

Puerto Colombia (Riomar) bölgesindeki Sites Barranquilla misafirlere Museo Romantico ve Monumento Ventana al Mundo ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Portoazul Kliniği ile 0,9 mi (1,4 km) ve Buenavista Ticaret Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Étnico ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Loft
Loft Senior Double
Superior
Superior Stüdyo, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Loft Senior Single
Room
Loft Single
Room
Loft Double

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x