Dann Carlton Barranquilla

Caribbean Lowlands, Barranquilla
Dann Carlton Barranquilla Genel
Dann Carlton Barranquilla Genel
Dann Carlton Barranquilla Genel
Dann Carlton Barranquilla Genel
Dann Carlton Barranquilla Genel
Image More +45 fotoğraf
Dann Carlton Barranquilla
Calle 98 No 52B-10 Caribbean Lowlands, Barranquilla

Dann Carlton Barranquilla misafirlere Barranquilla (Riomar) bölgesinde, Buenavista Ticaret Merkezi yakınında ve Viva Barranquilla Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Iberoamerica Kliniği ile 0,9 mi (1,5 km) ve Venezuela Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan El Giratorio yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 179 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x