Barranquilla Marriott Hotel

Caribbean Lowlands, Puerto Colombia
Barranquilla Marriott Hotel Genel
Barranquilla Marriott Hotel Genel
Barranquilla Marriott Hotel Genel
Barranquilla Marriott Hotel Genel
Barranquilla Marriott Hotel Genel
Image More +54 fotoğraf
Barranquilla Marriott Hotel
CALLE 1A NO.25-40 LOTE D7 PORTAL DEL GENOVES Caribbean Lowlands, Puerto Colombia

Barranquilla Marriott Hotel misafirlere Puerto Colombia (Riomar) bölgesinde, Portoazul Kliniği ve Museo Romantico ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Buenavista Ticaret Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Monumento Ventana al Mundo ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 191 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Club
Club Süit, 1 Yatak Odası
Room
Club Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Club Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x