Siri House

Chiang Mai
Siri House Öne Çıkan Resim
Siri House Dış Mekan
Siri House Dış Mekan
Siri House Dış Mekan
Siri House Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Siri House
68 Bumrugnrat Rd. T. Watkate, A. Muang , Chiang Mai

Siri House konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chiang Mai Üniversitesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu resort otel Tha Phae Kapısı ile 2,1 km (1,3 mil) ve Chiang Mai City Sanat & Kültür Merkezi ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Siri House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Fan
Room
Standard Air-Conditioning

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x