Gategaa Village

Kuzey Tayland, Chiang Mai
Gategaa Village Genel
Gategaa Village Öne Çıkan Resim
Gategaa Village Dış Mekan
Gategaa Village Dış Mekan
Gategaa Village Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Gategaa Village
58 Charoen Muang Soi 1 Charoen Muang Rd., Wat Ket Kuzey Tayland, Chiang Mai

Gategaa Village misafirlere Chiang Mai bölgesinde, tarihi bölgede, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Riverside ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Tha Phae Kapısı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Gategaa Village misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 49-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo Süit
Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Room
Stüdyo
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x