Simonzicht Guest House

Route 62, Cape Winelands
Simonzicht Guest House Genel
Simonzicht Guest House Öne Çıkan Resim
Simonzicht Guest House Dış Mekan
Simonzicht Guest House Dış Mekan
Simonzicht Guest House Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Simonzicht Guest House
Portion 2 of Zorgvliet West Route 62, Cape Winelands

Simonzicht Guest House misafirlere Stellenbosch bölgesinde, tarihi bölgede, Zorgvliet Malikânesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Camberley Wine Farm ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Bartinney Wine Estates ile 0,5 mi (0,9 km) ve Alluvia Boutique Winery ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Simonzicht Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x