Banhoek Lodge

Route 62, Cape Winelands
Banhoek Lodge Genel
Banhoek Lodge Öne Çıkan Resim
Banhoek Lodge Dış Mekan
Banhoek Lodge Dış Mekan
Banhoek Lodge Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Banhoek Lodge
Helshoogte Road Route 62, Cape Winelands

Stellenbosch bölgesindeki Banhoek Lodge konaklamanızda, Zorgvliet Malikânesi ve Camberley Wine Farm ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Bartinney Wine Estates ile 0,6 mi (0,9 km) ve Alluvia Boutique Winery ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca küçük otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x