Le Pommier Wine Estate

Route 62, Cape Winelands
Le Pommier Wine Estate Genel
Le Pommier Wine Estate Genel
Le Pommier Wine Estate Genel
Le Pommier Wine Estate Genel
Le Pommier Wine Estate Genel
Image More +79 fotoğraf
Le Pommier Wine Estate
Helshoogte Pass Banhoek Valley Route 62, Cape Winelands

Stellenbosch bölgesindeki Le Pommier Wine Estate misafirlere kırsal bölgede, Bartinney Wine Estates ve Camberley Wine Farm ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Zorgvliet Malikânesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Alluvia Boutique Winery ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Le Pommier Wine Estate ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya bitişik şaraphane dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Stellenbosch bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Standard
Standard Oda
Oda
Oda
Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Superior Süit
Room
Superior Süit
Room
Superior Süit
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x