Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath B

Kolorado Batı Yamacı, Keystone
Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath B Genel
Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath B Öne Çıkan Resim
Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath B Dış Mekan
Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath B Golf
Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath B Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath B
190 River Run Road #8118 Kolorado Batı Yamacı, Keystone

Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath B size Keystone (River Run) bölgesinde, Keystone Kayak Merkezi yakınında ve River Run Gondola Teleferiği ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Breckenridge Kayak Merk. ile 15,6 mi (25,1 km) ve Arapahoe Basin Kayak Merkezi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Bu otelde, 10 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda şömine vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 3 spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere kayak dolabı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat (Arapahoe Lodge 1 Bed 1 Bath ALJP)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x