Silver Palms Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Silver Palms Residence Genel
Silver Palms Residence Öne Çıkan Resim
Silver Palms Residence Dış Mekan
Silver Palms Residence Dış Mekan
Silver Palms Residence İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Silver Palms Residence
Street 30, Krous Village, Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Silver Palms Residence misafirlere Siem Reap bölgesinde, havaalanı yakınında, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2,1 mi (3,4 km) ve Cambodian Cultural Village (Kamboçya Kültür Evi) ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premier Deluxe
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x