Silom Art Hostel

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Silom Art Hostel Genel
Silom Art Hostel Öne Çıkan Resim
Silom Art Hostel İç Mekan
Silom Art Hostel İç Mekan
Silom Art Hostel İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Silom Art Hostel
198/19-22 Soi Silom 14, Silom Road Suriwonge Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Silom Art Hostel size Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Lumphini Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Khaosan Caddesi ile 4,7 mi (7,6 km) ve MBK Center ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
4 Bed Ensuite
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x