Amber Boutique Silom Hotel

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Amber Boutique Silom Hotel Öne Çıkan Resim
Amber Boutique Silom Hotel Dış Mekan
Amber Boutique Silom Hotel Yerinde Yemek
Amber Boutique Silom Hotel Yerinde Yemek
Amber Boutique Silom Hotel Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Amber Boutique Silom Hotel
200 Silom Soi 14 Silom Road Suriyawongse Bangrak Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Amber Boutique Silom Hotel konaklamanızda Bangkok merkezinde, Lumphini Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve King Power MahaNakhon Gökdeleni ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 3,2 km (2 mil) ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 4,1 km (2,6 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Superior Oda, Köşe
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x