Shrinith's Place - Dodanduwa

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
Shrinith's Place - Dodanduwa Genel
Shrinith's Place - Dodanduwa Genel
Shrinith's Place - Dodanduwa Genel
Shrinith's Place - Dodanduwa Genel
Shrinith's Place - Dodanduwa Genel
Image More +37 fotoğraf
Shrinith's Place - Dodanduwa
13/1, Shoba, Yasodara Road Modarapatuwatha, Dodanduwa Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

Bu villa misafirlere Hikkaduwa merkezinde, Narigama Plajı ve Hikkaduwa Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan villa Unawatuna Plajı ile 12,6 mi (20,2 km) ve Hikkaduwa Mercan Resifi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Bu ayrı ayrı döşenmiş villada misafirler için şömine ve özel havuz mevcut. Misafirler için villada bir memory foam (visko elastik) yatak mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 21-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretli kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Hikkaduwa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu villa misafirlerimize 120 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Ev, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x