White baby beach rest

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
White baby beach rest Öne Çıkan Resim
White baby beach rest Dış Mekan
White baby beach rest Dış Mekan
White baby beach rest Dış Mekan
White baby beach rest Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
White baby beach rest
Kumarakanda Patuwatha Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

White baby beach rest misafirlere Hikkaduwa bölgesinde, ana cadde üzerinde, Narigama Plajı yakınında ve Hikkaduwa Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Unawatuna Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Hikkaduwa Mercan Resifi ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 8 odamız vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde espresso kahve makinesi. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Room
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Family/Quadruple Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x