Sholay Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Galle
Sholay Villa Öne Çıkan Resim
Sholay Villa Dış Mekan
Sholay Villa Dış Mekan
Sholay Villa Dış Mekan
Sholay Villa Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Sholay Villa
143/12A, Abdul Whab Mawatha Güney Sri Lanka Sahili, Galle

Sholay Villa misafirlere Galle bölgesinde, plaj yakınında, Galle Limanı ve Sahana Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Unawatuna Plajı ile 3 mi (4,9 km) ve Galle International Kriket Stadı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x