Green Casa

Güney Sri Lanka Sahili, Galle
Green Casa Genel
Green Casa Genel
Green Casa Öne Çıkan Resim
Green Casa Dış Mekan
Green Casa Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Green Casa
197/8, Bandaranayake Mawatha Magalla Güney Sri Lanka Sahili, Galle

Green Casa misafirlere Galle bölgesinde, plaj yakınında, Galle Limanı ve Sahana Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Unawatuna Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Galle International Kriket Stadı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Küvet
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x