Shine Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Skala Kallonis
Shine Studios Öne Çıkan Resim
Shine Studios Dış Mekan
Shine Studios Dış Mekan
Shine Studios Dış Mekan
Shine Studios Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Shine Studios
Skala Kallonis Decentralized Administration Of The Aegean, Skala Kallonis

Bu apart otel misafirlere Lesvos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Environmental Information Centre ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Skala Kallonis Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Iera Moni Limonos ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve plazma televizyon var.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x