Malemi Organic Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Skala Kallonis
Malemi Organic Hotel Genel
Malemi Organic Hotel Genel
Malemi Organic Hotel Genel
Malemi Organic Hotel Genel
Malemi Organic Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Malemi Organic Hotel
Skala Kallonis Decentralized Administration Of The Aegean, Skala Kallonis

Lesvos bölgesindeki Malemi Organic Hotel misafirlere tarihi bölgede, Ege Adaları ile Skala Kallonis Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Environmental Information Centre ile 0,6 mi (1 km) ve Iera Moni Limonos ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Otelin restoranı Malemi Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit (Eros)
Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x