Vicky Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Skala Kallonis
Vicky Studios Öne Çıkan Resim
Vicky Studios Dış Mekan
Vicky Studios Banyo Özellikleri
Vicky Studios Mutfak
Vicky Studios Mutfak
Image More +32 fotoğraf
Vicky Studios
Kalloni Decentralized Administration Of The Aegean, Skala Kallonis

Vicky Studios misafirlere Lesvos bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Environmental Information Centre ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Skala Kallonis Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Iera Moni Limonos ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x