Sheba Cottages

Kenya Coast, Diani Plajı
Sheba Cottages Genel
Sheba Cottages Genel
Sheba Cottages Öne Çıkan Resim
Sheba Cottages Dış Mekan
Sheba Cottages İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Sheba Cottages
Diani Beach Road Kenya Coast, Diani Plajı

Diani Plajı bölgesindeki Sheba Cottages misafirlere okyanus kıyısında, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ve Diani Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Galu Kinondo ile 1,2 mi (1,9 km) ve Kaya Kinondo Sacred Forest ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Sheba Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 6 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kır Evi, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x