Papillon Lagoon Reef

Kenya Coast, Diani Plajı
Papillon Lagoon Reef Genel
Papillon Lagoon Reef Genel
Papillon Lagoon Reef Genel
Papillon Lagoon Reef Genel
Papillon Lagoon Reef Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Papillon Lagoon Reef
Diani Beach Road Kenya Coast, Diani Plajı

Papillon Lagoon Reef misafirlere Diani Plajı bölgesinde, plajda, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ve Diani Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kaya Kinondo Sacred Forest ile 0,4 mi (0,6 km) ve Galu Kinondo ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Baobab Restaurant Terrace yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

149 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Oda
Oda
Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x