Seaclusion Diani

Kenya Coast, Diani Plajı
Seaclusion Diani Genel
Seaclusion Diani Genel
Seaclusion Diani Öne Çıkan Resim
Seaclusion Diani Dış Mekan
Seaclusion Diani Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Seaclusion Diani
Diani Beach Road Kenya Coast, Diani Plajı

Diani Plajı bölgesindeki Seaclusion Diani konaklamanızda, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ve Diani Plajı yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kaya Kinondo Sacred Forest ile 0,4 mi (0,6 km) ve Galu Kinondo ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Diani Plajı bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 258 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Economy
Economy Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Queen Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x