Shalom Jerusalem Hotel

Batı Kudüs, Kudüs
Shalom Jerusalem Hotel Genel
Shalom Jerusalem Hotel Genel
Shalom Jerusalem Hotel Genel
Shalom Jerusalem Hotel Genel
Shalom Jerusalem Hotel Genel
Image More +80 fotoğraf
Shalom Jerusalem Hotel
A. Y. Shakhrai Street 24 Bait Va'gan Batı Kudüs, Kudüs

Kudüs (Bayit VeGan) bölgesindeki Shalom Jerusalem Hotel misafirlere Jerusalem Botanik Bahçesi ve Kudüs İbrani Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yafa Kapısı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 287 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x