Prima Park Hotel

Batı Kudüs, Kudüs
Prima Park Hotel Genel
Prima Park Hotel Genel
Prima Park Hotel Genel
Prima Park Hotel Genel
Prima Park Hotel Genel
Image More +46 fotoğraf
Prima Park Hotel
2 Vilnay Street Batı Kudüs, Kudüs

Prima Park Hotel misafirlere Kudüs merkezinde, Kudüs İbrani Üniversitesi ve Uluslararası Kongre Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Yafa Kapısı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 217 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kudüs bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2110 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x