Shalanda

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Shalanda Genel
Shalanda Genel
Shalanda Genel
Shalanda Öne Çıkan Resim
Shalanda Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Shalanda
Beach Langeron 27 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Shalanda Odessa merkezinde, Lanzheron Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Shevchenko Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 1,4 km (0,8 mi) ve Panteleymonivsky Church ile 2,3 km (1,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Süit
Room
Junior Süit (Comfort)
Room
Junior Süit
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x