La Gioconda Boutique Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
La Gioconda Boutique Hotel Genel
La Gioconda Boutique Hotel Genel
La Gioconda Boutique Hotel Genel
La Gioconda Boutique Hotel Genel
La Gioconda Boutique Hotel Genel
Image More +73 fotoğraf
La Gioconda Boutique Hotel
1, 2nd Lermontovskiy Lane Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

La Gioconda Boutique Hotel misafirlere Odessa merkezinde, Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ve Spartak Stadium ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Panteleymonivsky Church ile 0,9 mi (1,5 km) ve Shevchenko Parkı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, açık tenis kortu ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Toskana stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x