Ses Cases de Fetget

Son Servera
Ses Cases de Fetget Öne Çıkan Resim
Ses Cases de Fetget Dış Mekan
Ses Cases de Fetget Dış Mekan
Ses Cases de Fetget İç Mekan
Ses Cases de Fetget Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Ses Cases de Fetget
Ctra. Vella Son Servera - Artà Km 1 , Son Servera

Son Servera bölgesindeki Ses Cases de Fetget konaklamanızda, Ajuntament De Son Servera ve Baptist St. John Bölge Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cala Millor Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Cala Agulla Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Avlu Manzaralı, Zemin Kat
Room
Junior Süit, Teras
Room
Süit, Teras
Room
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x