Finca Can Duvai Mallorca

Sant Llorenc des Cardassar
Finca Can Duvai Mallorca Genel
Finca Can Duvai Mallorca Dış Mekan
Finca Can Duvai Mallorca Dış Mekan
Finca Can Duvai Mallorca Dış Mekan
Finca Can Duvai Mallorca Dış Mekan
Image More +141 fotoğraf
Finca Can Duvai Mallorca
Cami de Can Duai s/n Son Servera , Sant Llorenc des Cardassar

Sant Llorenc des Cardassar bölgesindeki Finca Can Duvai Mallorca misafirlere kırsal bölgede, Baptist St. John Bölge Kilisesi ve Nova Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Cala Agulla Plajı ile 11 mi (17,6 km) ve Ajuntament De Son Servera ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Finca Can Duvai Mallorca misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya kiralık bisiklet gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Englisches
Englisches Appartement
Apart
Apart Daire, Balkon
Rotes
Rotes Apartment
Orangenhaus
Orangenhaus
Sonnenhaus
Sonnenhaus
Rosenhaus
Rosenhaus
Mastershome
Mastershome
Rittersaal
Rittersaal Apartment
Mallorquin
Mallorquin Apartment
Blaues
Blaues Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x