Pula Suites Boutique Resort

Son Servera
Pula Suites Boutique Resort Genel
Pula Suites Boutique Resort Genel
Pula Suites Boutique Resort Genel
Pula Suites Boutique Resort Genel
Pula Suites Boutique Resort Genel
Image More +85 fotoğraf
Pula Suites Boutique Resort
Carretera Son Servera Capdepera, s/n , Son Servera

Pula Suites Boutique Resort misafirlere Son Servera bölgesinde, golf sahasına yakın, Pula Golf yakınında ve Ajuntament De Son Servera ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Cala Agulla Plajı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Baptist St. John Bölge Kilisesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 68 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık tenis kortları, açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Superior
Superior Süit (Single Use)
Garden
Garden Suite
Garden,
Garden, Balibed Suite
Suite
Suite Premium Terrace
Suite
Suite Deluxe Jacuzzi
Grand
Grand Suite Swim Up
Suite
Suite The Level Mediterranean

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x